Priveden Miki Đuričić!

Izvor: Mondo, 12.Jun.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden Miki Đuričić!

Učesnik rijalitija Zadruga na saslušanju u policiji zbog fizičkog nasilja pred kamerama Pink televizije - oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović

Miki Đuričić sinoć je diskvalifikovan iz rijalitija Zadruga, zbog napada na sve učesnice rijalitija, nakon čega je produkcija Zadruge najavila tužbu.

Đuriči je udario šamar Suzani Perović a zatim štakama tukao Nadeždu Biljić.

Policija je sinoć uzela izjavu od Nadežde, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a portal Pink piše da je Đuričić sada priveden, i da se nalazi na saslušanju.

Nije poznato da li će mu biti određen pritvor.

Na Twitteru se ovim povodom oglasio i ministar Nebojša Stefanović i napisao: "Srbija ima nultu toleranciju prema nasilju nad ženama i najoštrije osuđujem svaki vid napada na njih. Učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biće procesuiran u skladu sa zakonom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pravovremeno reaguju na svako saznanje o nasilju".

POBEGAO, PA SE VRATIO

Posle bekstva iz Zadruge, koje mu nije bilo prvo bekstvo iz rijalitija, Miki Đuričić je doživeo saobraćajnu nesreću i završio u bolnici. Tek što je izašao, PONOVO je doživeo udes, ali ga ni to nije sprečilo da se vrati u Pinkov šou.

Đuričić se vratio u šou pre četiri dana, ali je najavljeno da se neće boriti za nagradu zajedno sa ostalim ukućanima.

Miki je u Zadruzi krajem aprila fizički nasrnuo na jednu od učesnica, rekao da u "takvim slučajevima" podržava nasilje nad ženama, a zatim pobegao.

Mikiju to nikako nije bilo prvo bekstvo iz rijalitija. "Šmugnuo" je iz prvog Velikog Brata 2006, posle samo par nedelja, godinu dana kasnije, pobegao je iz sledećeg izdanja istog rijalitija, zato što je produkcija uvela njegovog oca Mirka. Dve godine kasnije, izdržao je do kraja i pobedio u VIP izdanju Velikog Brata.

Učestvovao je na Farmi 2013, i odatle pobegao nakon fizičkog sukoba sa Markom Vanilom. Iznenadio je gledaoce, ali i produkciju, kada se vratio do imanja u Lisoviću i PONOVO preskočio ogradu, ovoga puta da bi pevačici Džidži Stojković doneo poklone.

Iz Hepijevog rijalitija "Hotel Maldivi" 2015. izbačen je posle samo nekoliko dana, jer je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića. Iz Zadruge je već bežao prošle godine, takođe nakon svađe.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.