Pripremite se: Supermesec u Vodoliji donosi životne promene – a počinje 1. avgusta

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 20:44

Pripremite se: Supermesec u Vodoliji donosi životne promene – a počinje 1. avgusta

Šta donosi supermesec u Vodoliji od 1. avgusta?

1. avgusta stiže nam astrološki novi preokret! Naime, tada možemo očekivati pun Mesec u znaku Vodolije, a pošto lunarni ciklus traje gotovo čitavih mesec dana, sledeći pun Mesec očekujemo 30. avgusta.

I jedan i drugi pun Mesec biće tzv. supermesec, što znači da su bliže Zemlji, a mi njihov efekat možemo mnogo jače da osetimo.

Oni nam uvek ukazuju na to šta treba da otpustimo i uklonimo iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << života kako ne bismo sprečavali put sopstvenog razvitka.

Posebno će se to odnositi na ljubavno polje zbog Venere, planete ljubavi, koja je u retrogradnom hodu.

Vreme je za oslobađanje i pročišćavanje, i mentalno, i fizički. Kako pun Mesec pada tačno 1. avgusta i u znak Vodolije, to predstavlja savršenu "ulaznu tačku" za novi prostor u životu, isceljivanje i otpuštanje.

Kako su dva puna supermerseca u istom mesecu, to nam pogotovo ukazuje na mogućnost i nužnost, pre svega, da se rešimo svega što stoji na putu našeg properiteta. Razmislite, šta je ono što vas koči?

Možemo očekivati i bolne emocije, tugu, razočaranje ili slomljeno srce koji izranjaju na površinu, osetljivost i krhke emocije pred pun Mesec, ali biće nam lakše kad prođe. I to je proces isceljivanja.

Kako je Vodolija vazdušni znak, sve će biti koncentrisano oko glave, a naše misli će biti kao vrtlog; pomoći će zapisivanje stvari na papir ili razgovor s voljenom osobom ili osobom od poverenja.

Iscjeljujuće vibracije ovog punog Meseca takođe će biti pojačane asteroidom Chariklo, koji će biti vrlo aktivan pod ovim punim Mesecom. On nas podstiče da se prisetimo lekovite moći našeg tela i podseća nas na to da se povežemo s prirodom.

Kada pun Mesec dostigne vrhunac, ulazimo u portal Lavlja vrata, koji se aktivira 8. avgusta i takođe donosi prinos icsceljujuće energije.

Vreme je za čišćenje, detoksikaciju bića i novu snagu, energiju i ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.