Priprema za leto na marieclaire.rs: Zablistajte u vrelim danima

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jun.2023, 18:30

Priprema za leto na marieclaire.rs: Zablistajte u vrelim danima

Home LZ MAGAZIN Trend Priprema za leto na marieclaire.rs: Zablistajte u vrelim danima Leto je stiglo, a sa njim priprema za leto i naša potreba da izgledamo savršeno. Letnje teme na marieclaire.rs će vam pomoći oko odabira kupaćih kostima, idealnog pedikira i zaštite od vrelog sunca.
Uz to, na portalu Marie Claire Srbija možete ispratiti i najnovije letnje modne i makeup trendove koji će učiniti da blistate tokom užarenih letnjih dana. Pripremite se za plažu i neka vam zavide >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na vašem izgledu.
Priprema za leto na Marie Claire Šminka za plažu? Da, ali pod ovim uslovima!
Kako stilizovati letnje šešire, kačkete i kape ove sezone?
Najbolji vodootporni nakit za leto 2023.
Najupečatljivije boje za letnji pedikir ove sezone: Da li ćete ih isprobati?
Krema za sunčanje: Zlatna pravila za zdravu kožu!
Yulia Shevchenko/GettyImagesPlus, Ivanova Nataliia/GettyImagesPlus, Ulia Shlyahova/GettyImagesPlus























7 trendi frizura za prljavu kosu
Priznajte, koliko puta ste sebi obećale da ćete ujutro oprati kosu, ali ste se na kraju kasno probudile i samo zgrabile šampon za suvo pranje? Ov…











Keto dijeta ima i svoje loše strane
Keto dijeta je prilično popularna i tema je ozbiljnih rasparava među lekarima i nutricionistima, jer izaziva ozbiljne nuspojave. Na to ukazuje stud…























Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.