Pripadnici Vojske Srbije mogu besplatno na stadion Crvene zvezde

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnici Vojske Srbije mogu besplatno na stadion Crvene zvezde

Uz vojnu knjižicu besplatno na uakmice Crvene zvezde. Pukovnik Vojske Srbije Dragan Mesarović i predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović potpisali su saradnju o besplatnom ulasku pripadnika Vojske Srbije na utakmice kluba iz Ljutice Bogdana.
Kvota naše kladionice na pobedu košarkaša Huventuda protiv Darušafake je 1.70.
Pripadnici Vojske Srbije moći će, uz vojnu knjižicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da preuzmu besplatne ulaznice za mečeve Superlige kao i utakmice u Kupu Srbije na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“.
Danas je lep dan za sve članove Vojske koji su ljubitelji fudbala, naročito navijače Crvene zvezde, koji će već od utakmice sa Radom u petak imati priliku da budu Zvezdini gosti što znači da će besplatno moći da gledaju i uživaju u fudbalskim majstorijama našeg najboljeg kluba. Mi smo do sada imala veoma lepu saradnju sa Zvezdom koja je intenzivirana u prethodnih godinu dana kroz posete jedinicama Vojske Srbije, kao i obilaske muzeja Crvene zvezde. Posebno bih istakao prethodne dve akcije koje smo organizovali u poslednjih mesec dana. Prva je poseta omladinaca Crvene zvezde i druženje sa vojnicima koji su na odsluženju vojnog roka u centru za obuku kopnene vojske u Požarevcu, kao i poseta prvotimaca gardi Vojske Srbije i 204. vazduhoplovnoj brigadi. Ove posete su značajne za nas, pre svega podizanja sportske kulture pripadnika Vojske, a smatram da su značajne i za rukovodstvo Crvene zvezde u smislu negovanja tradicije i poštovanja patriotizma kao jednog od uslova motivacije. Zahvalio bih se rukovodstvu kluba Crvena zvezda na ovoj akciji i da poželim da ostala sportska društva i klubovi prate ovaj lep primer – izjavio je pukovnik  Dragan Mesarović, načelnik odeljenja za civilno-vojnu saradnju Vojske Srbije.
Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović ocenio je odličnom ocenom saradnju Vojske Srbije i našeg kluba.
Jedna veoma dobra svestrana saradnja sa pripadnicima Vojske Srbije. Ovom akciju pružamo mogućnost pripadnicima Vojske Srbije da prisustvuju utakmicama koje naš klub ima. S druge strane ova saradnja potvrđuje jedno opredeljenje našeg kluba kao društveno-odgovorne institucije u fudbalu da omogući bolje upoznavanje sa onim što ona radi kroz raznovrsnost saradnje koje smo do sada imali. Verujem da i pripadnicima Vojske Srbije, posebno navijačima Zvezde, predstavljaju veliko zadovljstvo rezultati koje Crvena zvezda postiže. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama i podrškom našim fudbalerima, postizati rezultate koji će sve obradovati  – rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

The post Pripadnici Vojske Srbije mogu besplatno na stadion Crvene zvezde appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripadncima Vojske Srbije besplatan ulaz na Marakanu

Izvor: RTV Pink, 16.Okt.2019

Pukovnik Vojske Srbije Dragan Mesarović i predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović potpisali su saradnju o besplatnom ulasku pripadnika Vojske Srbije na utakmice Crvene zvezde.

Nastavak na RTV Pink...

''KK Crvena zvezda mts sa ponosom predstavlja...'' (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019

Ono što je najavljeno pre utakmice protiv Fenerbahčea danas je i ozvaničeno...''KK Crvena zvezda mts sa ponosom vam predstavlja novi sajt! Kreativni tim kluba sa Malog Kalemegdana uložio je veliki trud i znanje da Crvena zvezda dobije sajt kakav zaslužuje'', poručuju ovog popodneva iz Crvene zvezde...Kao...

Nastavak na Sportske.net...

Pripadnici Vojske Srbije besplatno na utakmice Crvene zvezde

Izvor: B92, 17.Okt.2019, 00:10

Pripadnici Vojske Srbije ubuduće će bespaltno moći da posmatraju utakmice Crvene zvezde u Superligi i Kupu Srbije, objavljeno je na sajtu crveno-belih...Besplatne ulazne, uz vojnu knjižicu, moći će da se preuzmu na blagajnama stadiona "Rajko Mitić“, a ugovor o saradnji potpisali su Načelnik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.