Princ Hari napušta vojsku zbog devojke

Izvor: Blic, 15.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari napušta vojsku zbog devojke

Princ Hari je spreman da napusti vojsku kako bi se pomirio sa svojom devojkom Čelzi Dejvi, pišu danas britanski tabloidi.



Lepa Južnoafrikanka raskinula je sa njim zbog mnogih razloga od kojih je jedan prevelika posvećenost vojnoj karijeri.

Prema pisanju taboida, princ Hari, treći na listi naslednika britanske krune, spreman je da se odrekne vojne karijere kako bi vratio Čelzi.

Princ je svojevremeno tražio da se bori sa britanskim trupama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Helmandu u Avganistanu. Navodno je čak pretio napuštanjem vojske u slučaju da njegov zahtev bude odbijen.

"Isključeno je da prođem vojnu akademiju Sendharst i da se potom vratim kući i dok moji prijatelji idu da se bore za svoju zemlju", izjavio je princ Hari 2005. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.