Prijatelj ubijene pevačice otkrio istinu o njenom braku sa Zoranom Marjanovićem i kaže: Njihova ćerkica će najviše ispaštati

Izvor: Blic, 17.Sep.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelj ubijene pevačice otkrio istinu o njenom braku sa Zoranom Marjanovićem i kaže: Njihova ćerkica će najviše ispaštati

Posle hapšenja Zorana Marjanovića, pod sumnjom da je ubio svoju ženu Jelenu Marjanović prošle godine, u medijima se u moru informacija, najviše izdvojila ona da je ubijena Jelena navodno imala ljubavnika.

Jelenin prijatelj, sa kojim je snimila i duetsku pesmu, Marko Gačić, kaže za "Pulsonline" da sumnja u to.

- Ne znam koliko je istina. Ne mogu u to da poverujem. Ona je bila porodična žena, ne verujem da bi ona tako nešto uradila. Bila je posvećena Zoranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Jani, ona je bila stub njihove kuće, to se zna - kaže Gačić.

Mlada Zvezda Granda poput mnogih drugih izražava brigu zbog Jelenine ćerke, koja je, na neki način, u ovom trenutku ostala bez oba roditelja.

- Jane mi je najviše žao, jer će odrastati bez oba roditelja - kaže pevač.

Zoran Marjanović se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru. Njemu je određen pritvor od 30 dana, kako ne bi uticao na svedoke tokom dalje istrage u vezi sa ubistvom Jelene Krsmanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JELENIN PRIJATELJ OTKRIVA KAKAV JE ZAISTA BIO NJEN BRAK SA ZORANOM: Žao mi je njihove ćerke, odrašće bez oba roditelja!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2017

Dok se u medijima nagađa da li je tragično preminula pevačica Jelena Krsmanović imala ljubavnika, koji ju je, navodno, i ubio, njeni poznanici tvrde da ona nije bila tip žene koja bi vodila dvostruki život.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.