Preživela nesreću, vratila se na TV, i sad se UDAJE!

Izvor: Mondo, 18.Jul.2019, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživela nesreću, vratila se na TV, i sad se UDAJE!

Dea Đurđević ovog vikenda staje na ludi kamen sa kolegom sa Pinka!

Voditeljka Dea Đurđević udaće se u nedelju za svog dugogodišnjeg partnera, voditelja Mladena Mijatovića, prenosi "Alo".

Par će sudbonosno "da" izgovoriti u nedelju, pred porodicom i prijateljima, samo nekoliko dana nakon proslave Deinog rođendana.

Dea opet u Jutarnjem!

"Nema potrebe da čekaju sa venčanjem, i odlučili su da to bude posle Deinog rođendana. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njih je početak godine bio veoma težak i stresan, zbog čega su još više želeli da stupe u brak. Iako su prvobitno planirali da proslava bude privatna i za manji krug ljudi, ispostavilo se da će biti oko 150 do 200 gostiju," rekao je izvor blizak paru.

Dea je, navodno, imala želju da joj Šako Polumenta peva na venčanju, što je pevač sa zadovoljstvom prihvatio, navodi taj list.

Pogledajte MONDO TV sa mladoženjom!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.