Prezgodna! (FOTO)

Izvor: Mondo, 28.Avg.2018, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezgodna! (FOTO)

Lepa glumica na "kolektivnom venčanju"

Danas je porodica Karić napravila svojevrsni porodični spektakl - u Hramu Svetog Save u Beogradu je održano "kolektivno crkveno venčanje"  dece Bogoljuba Karića i njihovih partnera i partnerki.

Venčali su se Nebojša i Ksenija, zatim sestre Nadežda i Jelena Karić sa takođe braćom, Dejanom i Goranom Lazarevićem, kao i Danica Karić, koja se venčala sa Nikolom Stoilkovićem, koji je na građanskom venčanju svom prezimenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dodao i njeno.

Venčanju je prisustvovala cela "dinastija", što je naš fotoreporter i zabeležio:

Među zvanicama su bile i Jelena Bin Drai, nekadašnja misica, sada najbogatija Srpkinja na svetu, ali i popularna glumica Mirka Vasiljević, partnerka Vujadina Savića, mama troje dece i... bomba!

Povezane vestiDeca nisu "ubila strast"Mirka pratila Mundijal. Malo...

Pogledajte kako je danas izgledala lepa Mirka:

Mirka je na slavlje porodice Karić došla s decom i svekrom Duletom Savićem.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.