Izvor: Blic, 16.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezadovoljna sam

Prezadovoljna sam

Uprkos tome što na stadionu 'Vasil Levski' u Sofiji pevala pred samo 10.000 ljudi (kapacitet je oko 70.000), Ceca Ražnatović je veoma profesionalno odradila posao. Puna tri sata ređala je svoje hitove, a osmeh joj nije silazio sa lica. Raspoložena i razigrana publika pevala je na čistom srpskom sve njene pesme, od prvog do poslednjeg stiha.

Nasmejanu smo je zatekli i u garderobi neposredno nakon koncerta.

- Bila je sjajna atmosfera!n >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ja sam prezadovoljna, publika je bila baš euforična - rekla nam je Ceca i dodala: - Pevala sam puna tri sata, kao što sam i obećala. Najlepši poklon koji publika može da mi da jesu njihova zadovoljna lica. Nisu razočarani mojim dolaskom, a to je najbitnije. Da li ste vi razočarani što je bio tako loš odziv publike?

- Pa, bila je i skupa karta. Drugo, deca polaze u školu, četvrtak je loš dan... Nisam razočarana, niti postoji razlog da to budem. Ova publika koja je došla da me vidi, tri sata je bila u najvećoj euforiji i stvarno je bio veličanstven koncert. Dala sam sve od sebe i prezadovoljna sam, što se na meni i vidi.

Jeste li nekoliko dana pred koncert imali evidenciju o tome koliko je karata prodato?

- Ne. To i nije moj posao, već posao lokalnog organizatora. Oni su sami formirali cene karata od 10, 25 i 300 evra za VIP ložu. Bunila sam se i govorila da je to preskupo i za naš standard, a kamoli za bugarski. Da li ste ikada pevali pred manje ljudi?

- Kako da ne! Jedno je kad pevam u inostranstvu, a nešto sasvim drugo kad pevam pred publikom u Srbiji. Srbija je moja matica, ona me je iznedrila. Van zemlje uvek ima manje ljudi, što je logično jer ja sam ovde strani pevač. Na koncertu Erosa Ramacotija, na istom ovom stadionu, bilo je 9.000 ljudi, a koncertu Fifti Senta samo 7.000. Zašto bih ja onda bila nezadovoljna!? Ponavljam, ovo je bio odličan koncert i ja sam presrećna.

Simonida Stanković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.