Prevarena sa dvojnicom?! (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Nov.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevarena sa "dvojnicom"?! (FOTO)

Pogledajte fotke dadilje sa kojom je spavao bivši muž rokerke Gven Stefani!

Gven i Gevin Rozdejl saopštili su letos da se razvode, a odmah je počelo da se "šuška" da je razlog razlaza roditelja troje dece bila dadilja.

Sada su objavljene i njene slike, i primetno je da je Mindi Man davala sve od sebe da izgleda kao Gven. Platinasto plava ili roze kosa, crveni karmin, iste frizure, čak i sličan stajling!

"Dejli mejl" navodi da je Gevin sa australijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dadiljom spavao čak i dok mu se supruga oporavljala u bolnici od rođenja trećeg deteta!

Gven i Gevin bili su 13 godina u braku, i imaju tri sina - devetogodišnjeg Kingstona, sedmogodišnjeg Zumu i Apoloa koji ima skoro dve godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.