Izvor: NaDlanu.com, 23.Avg.2009, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preuranjene glasine o još dva filma serijala o vampirima

LOS ANĐELES, 23. avgusta 2009. (Beta) - Glumac Bubu Stjuart koji se pridružio ekipi filma "Sumrak" najavio je u TV emisiji Akses Holivud da će biti još dva filma u serijalu o vampirima, ali je to demantovano. Predstavnik studija Samit entertejnment koji stoji iza tinejdžerskih hitova snimljenih po romanima Stefani Majer (Stephanie Meyer), rekao je da je Stjuartova izjava preuranjena. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Preuranjene glasine o još dva filma serijala o vampirima

Izvor: 24sata, 23.Avg.2009

Predstavnik studija Samit entertejnment koji stoji iza tinejdžerskih hitova snimljenih po romanima Stefani Majer, rekao je da je Stjuartova izjava preuranjena. "Cenimo entuzijazam mladog glumca prema serijalu i njegovoj ulozi, ali njegovi komentari o broju filmova su netačni", navodi se u saopštenju.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.