Preteške su: Pevačicina majica pred pucanjem, a brushalter joj jedva drži nabrekle grudi! (FOTO)

Izvor: S media, 29.Dec.2012, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preteške su: Pevačicina majica pred pucanjem, a brushalter joj jedva drži nabrekle grudi! (FOTO)

Ne, ovo je prizor koji se ne viđa često!

Jedna od najzaposlenijih pevačica sa naše estrade svakog vikenda uveseljava naše ljudi širom sveta. Tako je pre izvesnog vremena uveseljavala sve one koji je vole u Austriji. Jana Todorović je imala nastup u jednom klubu gde je pored svog glasa i pesama, prezentovala i svoje bujno poprsje. Pevačica je na sebe obukla crnu majicu uz telo, koja je u prvi plan istakla njene ogromne grudi. One su izgledala veće nego ikada do sada. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Iako prekrivene majicom, štrčale su na sve strane, tako da je malo falilo da majica popuca po šavovima svakoga trenutka. Pevačica se ponašala sasvim normalno, kao da se ništa ne dešava, bez obzira što momci nisu skidali pogled sa njenih grudi.

Izvor: S media/Poznati.info, Foto: Poznati.info

Pretraga po temi: Jana Todorović, Grudi, Najveće grudi estrade, Brushalter pred pucanjem

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Promašila emisiju: Nije li ovo previše za jedno jutarnje izdanje!? (FOTO)

Izvor: S media, 29.Dec.2012

Sve možemo da razumemo, ali da se ovakva pojavi u jutarnjoj emisiji? ..Poslednja mis Jugoslavije, Slavica Tripunović Dajana je čini se omašila emisiju. Pojavila se kod Lee Kiš u balskoj haljini kakvim s mo ukrašavali naše lutkice. Duga, plava haljina sa cirkonima nije bila nimalo prikladna za...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.