Premladi za film?

Izvor: Press, 05.Mar.2013, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premladi za film?

Upravo je izašla vest da je mala glumica u ulozi legendarne 'devojčice u crvenom kaputiću' iz 'Šindlerove liste' iz svega izašla - traumatizovana! Olivija Dobrovska (Oliwia Dabrowska) je s 3 godine života glumila devojčicu koja je personalizovala sve žrtve Holokausta, a reditelju Spilbergu (Spielberg) obećala je da neće gledati film dok ne napuni 18. Ipak, gledala ga je s 11 godina i iskreno se prestravila užasima koje je videla, ali to se verovatno događa i ostaloj maloj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << deci koja gledaju filmove neprimerene njihovom dobu.


Isečak iz 'Šindlerove liste' s 'devojčicom u crvenom'.

Guardian je analizirao primere ostalih mladih glumaca u kontroverznim ulogama i zaključio da je najbolji savet: držite decu-glumce u mraku neznanja. Klinci koji su nastupali u skeču Montija Pajtona 'Svaki spermić je svet' nisu znali o čemu je reč, a i Linda Bler navodno nije znala sve detalje oko svoje uloge u 'Egzorcistu', iako se reditelj Fridkin kune da je devojčica vrlo dobro znala što je masturbacija i da svi to rade.

Uglavnom su deca pod nadzorom psihologa i roditelja, pa uspevaju da odigraju i zahtevne uloge kao što su uloge maloletnih prostitutki (Brooke Shields), a ako i imaju probleme u kasnijem životu i karijeri, za to nisu krivi filmovi nego alkohol, droga i roditelji gladni slave...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.