Preminula najvažnija žena u životu glumca

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula najvažnija žena u životu glumca

Jedina je bila za to da glumac odustane od sporta i bavi se šoubiznisom.

Tom Kruz je saopštio da je prošle nedelje iznenada, u snu preminula njegova majka Meri Li Saut (80).

"Nakon dužeg perioda slabijeg zdravlja, Meri Li je preminula u snu u svojoj kući. Memorijalna služba održana je u lokalnoj sajentološkoj crkvi, uz prisustvo porodice i užeg kruga prijatelja," navodi se u saopštenju PR službe glumca.

Na sahrani su bili Tom (54), njegove sestre >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Lien (57), Kes (55) i Merien (52), zajedno sa porodicom i prijateljima.

Meri je oduvek bila bliska sa sinom, od čijeg oca Tomasa se razvela kada je on imao samo 12 godina. Ponovo se udala za Džeka Sauta kada je glumac imao 14 godina i pokušavao da se ostvari u sportu.

"Tom je pokušavao da napravi rvačku karijeru, ali kada se povredio, njegovi snovi bili su srušeni. Ja sam mu predložila da se prijavi u dramsku sekciju i da igra u predstavi svoje srednje škole," rekla je svojevremeno Meri.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.