Preminula Sinead O’Connor

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 17:30

Preminula Sinead O’Connor

Home Poznati Preminula Sinead O’Connor Svet je potresla vest da je preminula Sinead O’Connor, čuvena irska pevačica.
Sinead je preminula u 56. godini, samo 18 meseci nakon smrti 17-godišnjeg sina Shanea koji je izvršio samoubistvo u januar 2022.
Sinead se više godina borila s mentalnim problemima, a uzrok smrti, zasad, nije poznat.
“Porodica i prijatelji su potišteni i žele privatnost u ovom veoma teškom trenutku”, navodi se u saopštenju porodice O’Connor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Sinead O’Connor je rođena u Dublinu 1966. godine i sa 13 godina napustila je majku i otišla da živi sa ocem, koji se oženio novom ženom u Virginiji, SAD.
Tokom svoje karijere objavila je deset studijskih albuma. Debitantski album “The Lion and the Cobra” iz 1987. godine našao se na međunarodnim top listama, a drugi album “I Do Not Want What I Haven Got” iz 1990. prodat je u više od sedam miliona primeraka.
Njen najpoznatiji singl “Nothing Compares 2 U”, koji je napisao pevač Prince, je 1990. godine proglašen svetskim singlom broj jedan na Billboard Music Awards.

Alberto E. Rodriguez / Staff via Getty Entertainment



















































Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.