Preminula Mira Furlan

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jan.2021, 13:22

Preminula Mira Furlan

Glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini. Vest o smrti glumice objavljena je na njenom zvaničnom sajtu. Glumila je u brojnim jugoslovenskim filmovima, a tokom devedesetih godina svoju karijeru je nastavila u Sjedinjenim Državama, gde je, između ostalog, glumila u poznatim TV serijama „Vavilon 5“ i „Izgubljeni“. Varajeti prenosi da je Mira Furlan preminula u sredu, a autor serije Vavilon 5 Majkl Stražinski je na društvenim mrežama objavio da je njeno zdravlje duže vreme bilo loše, ali "nadali su se da će se poboljšati".     Mira Furlan je bila članica Hrvatskog narodnog kazališta, a pamte se njene uloge u filmovima Otac na...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Odlazak Mire Furlan: "Pamtim, zauvek pamtim njen osmeh..."

Izvor: Blic, 23.Jan.2021, 08:36

Možda me život vodio putem da s vremenom sve više postavljam pitanje koliko sve to ima smisla - reči su velike glumice Mira Furlan koja je u sredu preminula, u svojoj 66. godini, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.