Prekršio je NAREDBU o karantinu da bi otišao na pecanje - pojeo ga je krokodil!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekršio je NAREDBU o karantinu da bi otišao na pecanje - pojeo ga je krokodil!

E, to je zla sreća!

Muškarac u Ruandi prekršio je naredbe o zatvaranju zbog izbijanja koronavirusa kako bi otišao na pecanje - ali ubio ga je i pojeo krokodil.

"Prekršio je pravilo boravka kod kuće, on je među retkim ljudima koji nisu poštovali pravila o izolaciji kako bismo zaustavili virus", izjavila je za BBC Alis Kajitesi, gradonačelnica grada Kamonija.

Neidentifikovanog muškarca krokodil je napao uz reku Njabarongo, preneli su tamošnji mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Afrička zemlja s oko 12,2 miliona stanovnika potvrdila je zasad 40 slučajeva zaraze koronavirusom, a od nedelje zemlja je u karantinu.

Obustava ekonomskih aktivnosti u zemlji ozbiljno je pogodila većinu ljudi s malim prihodima, a tamošnja vlada obećala da će im pomoći.

Lokalni mediji objavili su u ponedeljak kako su policajci ustrelili dvojicu muškaraca u južnom okrugu Njanza nakon spora oko izolacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.