Predstavnici 1 od 5 miliona razgovarali sa evroposlanicima o izbornim uslovima

Izvor: 011vodič.com, 13.Dec.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnici 1 od 5 miliona razgovarali sa evroposlanicima o izbornim uslovima

Predstavnici udruženja „Jedan od pet miliona“ sastali su se večeras u Beogradu sa evroparlamentarcima koji posreduju razgovorima o izbornim uslovima u Srbiji.
Po rečima studentkinje Valentine Reković, taj sastanak predstavlja „veliko uvažavanje uspeha“ organizacije „Jedan od pet miliona“ i „dokaz“ njihove nezavisnosti.

Ona je agenciji Beta rekla da su se predstavnici udruženja „Jedan od pet miliona“ sastali s posrednicima Tanjom Fajon i Vladimirom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Bilčikom kako bi „proverili šta je to dogovoreno i ispunjeno“ u vezi s izbornim uslovima.
„Znate da nismo učestvovali od početka u razgovorima o izbornim uslovima i da smo kao inicijatori bojkota dužni da znamo šta se dešava. Ono što je dogovoreno i navodno ispunjeno od strane vlasti ne vidi se u realnoj situaciji i u stvarnosti“, rekla ona.
„Otišli smo da pitamo gde je problem i da tražimo rešenje tog problema u najkraćem mogućem vremenskom intervalu. Evroparlamentarci su razumeli našu poruku i bili iznenadjeni informacijama koje su dobili“, prenela je Valentina Reković.
Prethodno su se večeras s predstavnicima Evropskog parlamenta sastali lideri Saveza za Srbiju.

The post Predstavnici 1 od 5 miliona razgovarali sa evroposlanicima o izbornim uslovima appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.