Prebila paparaca? (FOTO)

Izvor: Mondo, 19.Nov.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prebila paparaca? (FOTO)

Američka starleta ponovo na naslovnim stranama

Nekadašnja striptizeta Blek Čajna uvek nađe način da se nađe u medijima - ako se ne udaje za "najpoznatijeg rijaliti brata na svetu" Roba Kardašijana, onda se svađa s njim na društvenim mrežama kada on objavljuje dokaze da ga je varala.

Kada se ne zaljubljuje u tek punoletne repere i boksere, onda raskida s njima... i taman kada su se strasti smirile i kada smo zaboravili na nju - novi incident.

Blek >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Čajna je tražila od muškarca iz pratnje na aerodromu u Los Anđelesu da je vuče dok sedi na koferu, a kada su to primetili paparaci koji "kampuju" na aerodromima čekajući da uslikaju neku poznatu facu i krenuli da je slikaju, ona ih je napala.

Jedan od njih je navodno najviše "nastradao", jer ga je Čajna izgrebala "kandžama" od nadogradnje.

Navodno se nekadašnjoj snajki Kim Kardašijan smeši tužba, a dok to ne bude zvanično, gledajte slike!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.