Praznično nebo iznad Nemačke: Pilot išarao crtež avionom

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Praznično nebo" iznad Nemačke: Pilot išarao crtež avionom

Jedan pilot kompanije Erbas (Airbus) je u duhu predstojećih praznika, izveo jedan poseban let nad Nemačkom, crtajući savršeno božićno stablo sa sve dekoracijama na nebu.

Veštine test pilota su bile prilično neverovatne, iako se činilo da bi to trebalo da bude prilično "nervozan" let, sa svim kruženjem potrebnim za "crtanje" okruglih božićnim ukrasa na drvetu, prenosi RT.

Let AIB232E je testni let Erbasa A380. Avion je leteo iz Hamburga i krenuo južno pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kelna, Frankfurta i Štutgarta pre nego što je svoj "veselo" putovanje vratio u Hamburg.

Boing je ove godine napravio sličan kreativan let u SAD-u, crtajući avion.

Let je obavljen sa Boingom 787 Dreamliner. To je bio 18-satni test izdržljivosti koji je takođe testirao i veštine letenja pilota.

An early Christmas gif from the @Airbus A380.

See how Airbus drew their tree at https://t.co/YQPtQ179tG pic.twitter.com/ah1eBzFGGY— Flightradar24 (@flightradar24) December 13, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.