Praznični zimski nokti: Ideje za savršen sezonski manikir

Izvor: Piplmetar.rs, 26.Nov.2023, 22:30

Praznični zimski nokti: Ideje za savršen sezonski manikir

Praznični zimski nokti, dobra boja ili dizajn za tili čas će popraviti raspoloženje. Zato smo prikupili ideje za najlepši manikir u duhu božićnih i novogodišnjih praznika.
Dok se bavite prazničnom dekoracijom stana, kićenjem jelke, pravljenjem božićnih i novogodišnjih ikebana, ne zaboravite da ukrasite i nokte. Praznični manikir izmamiće vam osmeh na lice. A svima nama treba malo pozitivne energije u ovim stresnim danima.
Najlepši praznični zimski nokti Srebrni frenč Savršen >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << praznični manikir sa neutralnom bazom i srebrnim francuskim vrhom, koji upotpunjuje svaki praznični autfit. Nenametljiv i elegantan manikir.
Ornamenti Zaronite duboko u praznične tonove dragulja uz ovaj manikir koji sadrži nalepnice sa ukrasima iz Deco Miami-a.
Rastopljena lava Manikirka Džuli Kandalek kreirala je ovaj manikir koji podseća na rastopljenu lavu koristeći OPI lakove.
Mramorni potok Bogata plava je zvezda ovog manikira. Mramorni tok bele, plave i srebrne boje koji teče niz sredinu idealan je praznični manikir.
Pikabu nokti Upadljivi frenč manikir sa ukrašenom donjom stranom noktiju što ovaj manikir čini posebnim.
Veseli manikir Sa super čistom bazom, ove Deco Miami nalepnice za nokte su potpuno u novogodišnjem i božićnom raspoloženju.
Gliteri Kakvi bi to praznici bili bez šljokica, a zašto bi manikir bio izuzetak.
Svetlucavi plavi manikir Pravi zmiski, praznični manikir. Kombinacija frenča, glitera i monohromatskog manikira.
Novogodišnji manikir Da bi se kreirao ovaj savrše novogodišnji manikir korišćeni su lakovi kompanije Mia Secret: Gold Rush, Siver, Snow White i Black Sugar.
Malaga Wine OPI lakovi Malaga Wine i Baby Take A Vow i zlatni listići su kreirali ovaj praznični manikir.
Jednostavno i klasično I za kreiranje ovog elegantnog, novogodišnjeg manikira korišćeni su OPI lakovi –  Put It In Neutral i I Mica Be Dreaming.
Novogodišnja jelka Vesele grančice jele i crvenih bobica naglašene su zlatnom folijom koje su ovom manikiru dale kraljevski finiš.
Plava galaksija Manikir za romantične dušice i sanjare koji je potpuno u skladu sa zimskim, prazničnim raspoloženjem.
Irina Kozmova/gettyimages.co.uk


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.