Pravila incidente na slavlju: Glumica tvrdi da su je drogirali na svadbi!

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravila incidente na slavlju: Glumica tvrdi da su je drogirali na svadbi!

Lindzi Lohan iznela je ozbiljne optužbe na račun jednog od gostiju koji je prisustvovao svadbenoj proslavi jednog njenog prijatelja.

Kako prenose mediji, 29-godišnja glumica prijateljima je rekla da joj je neko ubacio drogu u piće na venčanju njenog prijatelja Džastina Ecina, biznismena i ambasadora turizma za Sejšele. On se prošlog vikenda u Firenci oženio manekenkom Lanom Zakocelom.

happy wedding to Justin and Lana

A photo posted by Lindsay Lohan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (@lindsaylohan) on Aug 22, 2015 at 12:07pm PDT

- Lindzi je ranije otišla sa svadbe, vratila se u svoju vilu i trčala je okolo gola govoreći da su je drogirali - kazao je izvor i dodao da je glumica izazvala incidente na venčanju, na koje ne samo da je došla u beloj haljini, nalik na venčanicu, već je tokom ceremonije lakirala nokte i telefonirala. Takođe, napravila je scenu jer je bila ubeđena da ju je neko fotografisao.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.