Pratite kviz „Ogledalo“, osvojite novčane nagrade

Izvor: Mondo, 03.Apr.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pratite kviz „Ogledalo“, osvojite novčane nagrade

Počelo je emitovanje novog kviza na Ženska TV, koji najbolje igrače nagrađuje novčanim nagradama.

Ekskluzivno na kanalu Ženska TV, koju možete da pratite na mts televiziji, u okviru Osnovnog paketa, u ponedeljak 2. aprila od 18:30 časova počela je prva epizoda kviza „Ogledalo“. Radi se o telefonskom kvizu, koji najboljima donosi novčane nagrade.

„Ogledalo“ je novi televizijski kviz na kanalu Ženska TV, koji će se emitovati svakog radnog dana. Takmičari >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će se uključivati u program putem telefona, a poznate voditeljke Jovana Arsenović i Ivana Stančev će im pomagati da odgonetnu zagonetne slike u ogledalu.

Zašto baš telefonski kviz?

Za sve koji poseduju znanje, a skloni su tremi, koju uključena kamera dodatno pospešuje, telefonski kviz je najbolji način da spoje lepo i korisno, odnosno da se dobro zabave i ujedno osvoje nagradu.

Kanal Ženska TV možete da pronađete na mts TV, na poziciji 124.



Izvor: Ženska TV

Ukoliko ste ljubitelj kvizova, „Ogledalo“ možete da pratite, narednog dana, u repriznim terminima od 00:30 časova i od 11:00 časova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.