Prate vas ozbiljni zdravstveni problemi! Ne zanemarujte bolove, što pre se javite lekaru!

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 05:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prate vas ozbiljni zdravstveni problemi! Ne zanemarujte bolove, što pre se javite lekaru!

AUTOR:
www.astrousluge.com/M.M.
DATUM I VREME:
15.10.2019. 05:00
Otkrijte šta zvezde imaju da vam danas poruče…
Foto: Shutterstock, ilustracija
OVAN
POSAO: Moguće je da ćete poželeti da napravite predah. Poslovi su vam se nagomilali i sada vam jednostavno treba vreme da se odmorite od svega što vam se nakupilo.
LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i spremni ste da uradite >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sve kako bi sa voljenom osobom bili srećni. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti zadovoljni.
ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Izbegavajte stresne okolnosti. Povedite računa i o mogućim problemima vezanim za visok pritisak.
 
BIK
POSAO: Možete da očekujete miran dan na poslovnom polju. Veće obaveze ili preokrete sada nećete imati. Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni nekim drugim stvarima.
LJUBAV: Niste spremni da priznate svoja osećanja i i dalje ih skrivate. Moguće je da u sebi vodite veoma teške unutrašnje borbe. Nije vam lako da donesete konačnu odluku.
ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je malo slabija. Očekuje vas period u kojem biste generalno mogli da budete skloni manjim problemima kada je u pitanju polje zdravlja.
HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR Očekuju vas lepe vesti na poslovnom planu! Dobro sklopljen posao donosi ogromnu zaradu!
Foto: Shutterstock, ilustracija
BLIZANCI
POSAO: Današnji dan vam donosi neku nervozu na poslovnom planu. Moguće je da razmišljate o promeni radnog mesta. Potrebno vam je još vremena kako biste doneli konačne odluke.
LJUBAV: Ljubavna situacija vam nije idealna. Postoje dve osobe ali ni sa jednom nemate iskrene emocije. Moguće je da ćete na kraju da se opredelite za samoću.
ZDRAVLJE: Povišen pritisak je naglašen kod vas. Sve ukazuje na to da ćete imati neke probleme koji su vezani za vaš kardiovaskularni sistem pa povedite računa o tome.
ROĐENI SU DA BUDU POZNATI I SLAVNI Ako ste jedan od ova četiri znaka Zodijaka, očekuje vas život na visokoj nozi pun iznenađenja!
RAK
POSAO: Očekuju vas manje poslovne promene, koje bi mogle teško da vam padnu. Niste sada spremni za tako nešto. Pred vama je period u kojem ćete biti pod stresom često.
LJUBAV: Ako ste slobodni, povoljan je dan za početak novog ljubavnog odnosa. Zauzete Rakove ne očekuju veće promene. Moguće je da se sa partnerom generalno lepo slažete.
ZDRAVLJE: Ukočenost vas prati. Moguće je da ćete u narednom periodu imati i veće probleme sa kičmom i leđima pa je neophodno da o tome povedete više računa.
NIŠTA NA SVETU NE MOŽE DA IH RAZDVOJI Najjače 4 astro kombinacije u ljubavi! Njihova veza trajaće večno!
Foto: Shutterstock, ilustracija
LAV
POSAO: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na poslu. Sa kolegama imate dobar odnos. Pred vama je dobar period u kojem ćete imati dobre promene. Nemate oko čega da brinete.
LJUBAV: Flertujete i uživate u pažnji koju dobijate od suprotnog pola. Spremni ste za nove avanture i zanimljiva dešavanja na ovom polju. Očekuje vas jako dobra faza za emocije.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa jetrom. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni manjim poteškoćama. Oko svega se posavetujte sa lekarom.
ODMERIĆE VAS OD GLAVE DO PETE Ova horoskopska kombinacija veoma je privlačna, ali jako površna!
DEVICA
POSAO: Možete da se nadate stabilnom stanju kada je u pitanju poslovno- finansijsko polje. Pred vama je period u kojem ćete imati pozitivne preokrete na polju emocija.
LJUBAV: Moguće je da krijete svoja osećanja i da vam je teško da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati mnogo dvoumljenja.
ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nemate probleme. Osećate se dobro u svojoj koži i imate dovoljno energije za sve što vas očekuje. Pred vama je dobar period.
 
VAGA
POSAO: Povoljan je dan za bavljenje bilo kakvim javnim poslom. Takođe, snalazite se odlično i sa radom sa većim brojem ljudi. Možete da očekujete ostvarenje dobrih rezultata.
LJUBAV: Možete da očekujete da će vam voljena osoba pokazati šta je zapravo brine. Potrudite se da joj pružite podršku. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašem odnosu.
ZDRAVLJE: Prolazna malaksalost je moguća kod vas u narednom periodu. Dosta toga vas može sada mučiti na polju zdravlja. Bilo bi dobro da odete na redovan lekarski pregled.
UVEK NALETE NA ONE KOJI IH NE ZASLUŽUJU Pravi su magnet za pogrešne muškarce! Znakovi koji nemaju sreće u ljubavi
Foto: Shutterstock
ŠKORPIJA
POSAO: Danas ćete imati dosta obaveza koje će u velikoj meri okupirati i vaše slobodno vreme. Važno je da poradite na boljoj organizaciji poslova kako biste sve uspeli da postignete.
LJUBAV: Ne očekuju vas veće promene kada je u pitanju ljubav. Danas ste jednostavno pasivni na ovom planu. Možete da očekujete i pomalo dosadan dan na ovom polju.
ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Pred vama je period u kojem će vam biti korisno da poradite na tome da ojačate svoj imunitet. Pozabavite se svojim potrebama na ovom polju.
UVUKU VAM SE POD KOŽU, A DA TOGA NISTE NI SVESNI Vešti manipulatori Zodijaka koji su u stanju da vas žedne prevedu preko vode!
STRELAC
POSAO: Ne biste trebali da imate bilo kakva opterećenja na poslovnom planu danas. Atmosfera je generalno opuštena i možete da očekujete da će vam stanje biti sasvim solidno.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, poznanstvo sa novom osobom vam dolazi u popodnevnim časovima. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljive ljubavne prilike.
ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju je pred vama. Možete da očekujete da ćete imati mogućnost da ostvarite poboljšanje i rešenje problema iz prošlosti na ovom polju.
NJIHOVE VEZE OSUĐENE SU NA PROPAST Ovo su najgori astrološki parovi! Brakovi su im kao iz pakla!
 Foto: Shutterstock
JARAC
POSAO: Očekuje vas prilika za kraće putovanje na kojem ćete uspeti da ostvarite novu poslovnu saradnju. Možete generalno da se nadate da će vam današnji dan biti povoljan.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja vam nije pokazala šta oseća. Za sada ste i sami suzdržani, čekate pravi trenutak za nova dešavanja. Moguće je da i ne razmišljate mnogo o promenama
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa osetljivim grlom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim upalama, virusnim infekcijama i tome sl. Posavetujte se sa lekarom.
OVNOVI EMOTIVNE DUŠICE, A OVAJ ZNAK ODMAH TREBA ZAOBIĆI Rangiranje muževa po horoskopskim znacima! Saznajte ko je divan, a koga treba izbeći!
VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas povoljan dan za promenu posla ili za realizaciju planova koje ste imali na ovom polju. Moguće je da će vam generalno situacija na ovom polju biti nestabilna.
LJUBAV: Tajno flertujete sa osobom koja na vas ima poseban uticaj. Možete da očekujete da će se taj odnos razviti u nešto veoma pozitivno. Pred vama je povoljan period.
ZDRAVLJE: Povedite računa o plućima. Moguće je da ćete imati neke probleme vezane za disajne puteve i da vam neće biti lako da stanje na ovom planu stabilzujete.
HOROSKOP ZA 7. OKTOBAR Neko vas iz okruženja odavno merka! Osvrnite se oko sebe, prava ljubav vas čeka!
Foto: Shutterstock, ilustracija
RIBE
POSAO: Pred vama je teži dan kada je u pitanju posao. Nećete moći da ostvarite sve ono što ste želeli. Moguće je da ćete imati neke veće kočnice kada je u pitanju polje posla.
LJUBAV: Očekuje vas napeta atmosfera sa voljenom osobom. Moguće je da postoje problemi koje u prošlosti niste raščistili. Važno je da se posvetite iskrenom razgovoru.
ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole u narednom periodu. Potrudite se da više vremena uložite u brigu o svom zdravlju. Pred vama je period koji donosi neka otežanja.

Ova četiri znaka su najveća zlopamtila Zodijaka! Teško vama ako im se zamerite!
AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 08:00 Pojedini horoskopski znakovi ne daju olako drugu priliku. Foto: Shutterstock, ilustracija Iako mnogi misle da je teže oprostiti nego biti zlopamtilo, to ipak nije slučaj. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima neprestano su opterećene zlodelima kojima su ih drugi povredili, a što im iz dana u dan kvari raspoloženje i uništava veru u ljude.


 
BONUS VIDEO:
Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 


The post Prate vas ozbiljni zdravstveni problemi! Ne zanemarujte bolove, što pre se javite lekaru! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Oni vam poručuju šta vas zaista očekuje! Obratite pažnju na neke od ovih detalja!

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019

AUTOR:. Alo.rs/M.M. . DATUM I VREME:. 15.10.2019. 11:06 . Foto: Shutterstock, ilustracija. Snovi mogu da ukažu na neverovatne stvari – recimo, kada ćete se oporaviti od razvoda, da li ćete uspeti da konačno ostavite cigarete,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.