Praktične kratke frizure: Drske, seksi i lake za održavanje!

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Avg.2023, 03:31

Praktične kratke frizure: Drske, seksi i lake za održavanje!

Razigrane, letnje, lake za stilizovanje. Ove praktične kratke frizure su san svake žene
 Praktična kratka kosa, ako želite da se uklopi u letnji period, da istakne najbolje na vama, a da ostavi utisak na druge – onda mora biti dobro izabrana.
Praktične kratke frizure – trend za 2023. Piksi Najsvestranija od svih je piksi frizura, pre svega jer ima mnoštvo varijacija pa se lako prilagođava licu. Tokom godina prolazila je kroz razne transformacije i varijacije, ali njena >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << formula je savršena za za kratku i praktičnu kosu: veoma kratka na potiljku i  sa strane, dok prednji deo uređujete sami.
Bowl Cut Minimalni napor i maksimalni rezultat, evo pobedničke formule za praktičnu kratku kosu. Čuvenu frizuru, koju često nazivamo šišanjem na “šerpu” lako je smestiti u kategoriju praktične letnje frizure.
Savršena za one sa veoma retkom i tankom kosom, omogućava postizanje maksimalnog volumena na vrhu. Odlična je za ravnu kosu koja ne sarađuje sa alatima za stilizovanje.
Cipal Cipal je definitivno trend već neko vreme. On više nije tabu, već jedan od najomraženijih omiljenih tehnika šišanja za 2023. Ako vam se dopada ideja o blago neuravnoteženom rezu prema potiljku i vratu, evo praktične kratke frizure koja je prikladna i u svojoj kratkoj verziji, sa maksimalnom mogućom zapreminom naravno.
Kratki bob Kratki bob je među najpraktičnijim frizurama, ali svakako važan izbor stila. A da bi se definisao kao “kratak”, bitno je da bob nikada ne  pređe nivo brade. Ključna reč je volumen, mnogo volumena. I nekoliko talasa kako bi frizura bila življa.
Platinum Buzz Ekstremno u svakom smislu – da bude najkraći i, shodno tome, najpraktičniji – Platinum Buzz je radikalan izbor, ublažen glamuroznom bojom. Ako je zatim kombinujete sa smokey eyes šminkom, igra postaje još intrigantnija, za potpuni izgled fatalne žene.
danielkrol, peopleimagges/istock/gettyimagesplus


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.