Praizovićka se tukla, Erin unuk skakao na žene!

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praizovićka se tukla, Erin unuk skakao na žene!

Naime, folkerov naslednik se uz alkohol u vili toliko opustio da je krenuo u akciju osvajanja devojaka, a čim je prošla ponoć, izbila je i prva tuča.
Bivša učesnica iz prethodnih sezona Mirjana Praizović opet je stanovnik zemunske vile, a ona se posle žestokog verbalnog okršaja sa cimerkom Marijom Đorđević i fizički obračunala. Maja je spontano ušla u raspravu sa Đorđem Tomićem i njegovom partnerkom Anđelinom Marjanović zbog toga što je maserka čačkala Đinu jer >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << trudna ulazi u ovakav TV format, pa je Praizovićka stala u njenu odbranu uz reči da to ne treba da je se tiče. Đorđevićka je u toku svađe Mirjani u jednom trenutku počela da pominje i psuje roditelje, a kada joj je ova uzvratila, nastao je haos. Obe su skočile i počele da se polivaju vodom i alkoholnim pićima, pa ih je obezbeđenje odmah rastavilo i udaljilo iz dnevnog boravka. Grupa takmičara se posle obračuna skupila na gomilu, pa su svi zajedno komentarisali okršaj zavađenih takmičarki, te se stekao utisak da mnogi gaje animozitet prema maserki, koja očigledno igra na kartu provokacija u rijalitiju. Unuk folk pevača Ere Ojdanića Uroš Anđelić nije se puno obazirao na novonastale sukobe u vili jer je bio i previše zauzet flertovanjem sa damama. On je, vođen dedinim savetima, rešio da iskoristi priliku i dobije titulu najvećeg zavodnika u vili, pa se latio posla i pokazao šta zna.
youtube.com/Parovi TV HAPPY
– Moj unuk je moja škola, tako da ćete da vidite kako pravi zavodnik barata sa ženama! Uroš će uvek za sve da ima moju podršku, a normalno je da ću da ga hrabrim da počne da osvaja žene! Bolje to nego da se bije i svađa po rijalitiju. Mene već svi poznajete, ja sam stari vuk i možda se i za mene nađe neka teta sa kojom ću da se provodim u “Parovima”. Ostaje da vidimo – rekao je folker za Srpski telegraf pred ulazak u vilu.
Foto: Republika

The post Praizovićka se tukla, Erin unuk skakao na žene! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.