Poznati pevač otkrio i KOME POSVEĆUJE SVU SVOJU PAŽNJU!

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2021, 09:51

Poznati pevač otkrio i KOME POSVEĆUJE SVU SVOJU PAŽNJU!

Pevač Aca Lukas sinoć je gostovao u emisiji “Usijanje dana” na Kurir televiziji, nakon čega su se portali usijali zbog njegovih izjava.
Naša ekipa spremna je sačekala Lukasa i razgovarala sa njim o brojnim temama.
foto: Usijanje Jedan od najiskrenijih muzičara na Balkanu govorio je bez dlake na jeziku o svemu što javnost zanima.
-Da se razumemo, taj ceo bunt je krenuo od poznatih pevača. Prvo je Neda Ukraden tražila pomoć, posle rekla da nije. Ja sam muzičar, ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << niko da kaže da ja imam nešto protiv muzičara. Besmisleno je da pričamo o našoj zaradi, meni moj obraz ne bi dozvolio da tražim pomoć. Muzičari koji sviraju po lokalima su i tad kad su svirali zarađivali više od proseka. 80% njih ne može da dokaže da je radio, kako ćemo mi to da znamo kad rade na crno? Čeda Čvorak ne radi već 20 godina, kome se ti bre obraćaš? – rekao je Aca Lukas.
foto: Usijanje Dotakli smo se i teme Lukasovog emotivnog statusa.
-Ja nisam imao devojku otkako sam se razveo. Ima tih paparaca, stoje ispred moje zgrade i koje god žensko da vide, povežu je sa mnom. Nemam devojku. Posvećen sam svojoj deci i nemam vremena ni za koga drugog – rekao je pevač.
(Espreso/Kurir)



The post Poznati pevač otkrio i KOME POSVEĆUJE SVU SVOJU PAŽNJU! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.