Poznati muzičar izjavom razbesneo Hrvate i uzburkao društvene mreže (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Mar.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati muzičar izjavom razbesneo Hrvate i uzburkao društvene mreže (FOTO, VIDEO)

"Hrvati izigravaju Evropljane, a teški su seljaci", izjavio je pevač i kompozitor Tonči Huljić.

Popularni hrvatski muzičar i kompozitor Tonči Huljić, izazvao je pravu lavinu komentara kada je izjavio da svi u Hrvatskoj slušaju narodnjake, a pretvaraju se da su "civilizovani Evropljani".



"Svi potajno sanjaju da budu atraktivni u regiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ali je problem dvostrukog morala u Hrvatskoj. To znači da svi slušaju narodnjake", izjavio je Huljić u intervjuu za "Dalmacija danas" i razbesneo Hrvate.

Umetnik je pokušao da objasni stanje modernog hrvatskog zvuka i probleme sa kojima se susreću muzičari u njegovoj zemlji.

TONČI HULJIĆ ŠOKIRAO REGION: Hrvati se prave da su Evropljani, a u duši su SELJACI! https://t.co/cAYDNawWzb

"Problem hrvatskog popa je što nije ni hrvatski, ni evropski, niti svetski. Ne zna se kome pripada i kome se obraća. Svi potajno sanjaju da budu atraktivni u regiji, ali je problem dvostrukog morala u Hrvatskoj. To znači da svi slušaju narodnjake, ali vole da se prave kao da su "evropska" civilizacija i kultura. A u principu su seljaci u duši", ispričao je Huljić što je izazvalo oštre polemike na društvenim mrežama.

Kaže, između ostalog, da je Porin sranje i da zadnjih 10-ak godina nema nikakvih kritika na svoj rad. https://t.co/7YzZ9nyATy

Dok se jedni slažu sa Tončijevim mišljenjem, drugi nisu birali reči kojima će ga izvređati, a oni ostrašćeni su ga čak nazvali četnikom i poručili mu da se preseli u Srbiju.

Pretpostavljam da Tonči Huljić pod Hrvate koji su seljaci u duši ubraja i sebe, jer slušajući njegov opus, daleko je on od civilizacije.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.