Poznati kostimograf izbačen iz studija

Izvor: Press, 17.Apr.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati kostimograf izbačen iz studija

Poznati engleski dizajner kostima Adrian Gvilim, bio je neprijatno iznenađen kada je saznao da će morati što pre da se iseli iz svoje radionice, kako bi se na tom mestu otvorile poslovne kancelarije. On je poznat po svojim kreacijama koje su u filmovima nosile brojne poznate ličnosti. To je na primer  prelepa venčanica koju je nostila Kira Najtli u filmu "Ustvari ljubav", a obukao je i Daniela Krejga u filmu Kazino Rojal, ali i Rasel Kroa i Sašu Baron Koena u filmu Jadnici.
Gvilim koji već dvadeset godine pravi kostime, i to baš u radionici koju mora da napusti za manje od mesec dana, rekao je da će gašenjem tog prostora nestati i duh Londona. Njegova radionica je možda jedina takva u čitavoj Engleskoj i veoma je tužno što će već od juna na tom mestu biti samo kancelarije, koje će donositi više novca, ali ne i lepotu filmskih kostima. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.