Izvor: Blic, 14.Dec.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati glumac se godinama lečio od zavisnosti, upoznao je jednu devojku i sada, U 54. GODINI ima OGROMAN razlog za sreću

Posle i te kako burnog perioda i mnogo godina koje je proveo u poročnom načinu života, poznati glumac ima razloga za sreću. Nakon što mu je umrla majka, odao se alkoholu, a onda je Džon Stamos odlučio da se promeni.

Ne bilo kako, već kada je upoznao svoju izabranicu Kejtlin koja je od njega mlađa 23 godine. Iako je bio veran alkoholu, odvikao se od toga i sada je srećan i već dve godine bez poroka.

Kejtlin ga je povela pravim putem, venčali su se, a sada čekaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dete. Presrećan je jer će se u ulozi oca ostvariti u 54. godini.

- Biću zabavan otac, dugo sam vežbao. Godinama glumim s decom i bebama, a imam i nećake koje sam mnogo puta čuvao i obožavam ih - rekao je glumac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.