Poznati fotograf tražio seks od manekenki da bi ih fotografisao

Izvor: Blic, 28.Feb.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati fotograf tražio seks od manekenki da bi ih fotografisao

Poznati fotograf Teri Ričardson ima mračnu tajnu. Naime, on zahteva od svih manekenki koje dolaze kod njega, da imaju seks sa njim u zamenu za njegove usluge.

Teri je poznat po svojoj pozamašnoj i elitnoj klijenteli poput Bijonse, Majli Sajrus i sestara Kardašijan, koje su se fotografisale za njega, ali nije poznato da li je od njih tražio "posebne" uslove.

Međutim, Sara Zif i Elis Šumeker su za Hafington post kazale kako je seks bio primarni uslov Ričardsona da bi ih fotografisao.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznati fotograf tražio seks od manekenki da bi ih fotografisao

Izvor: Dzungla.org, 28.Feb.2014

Poznati fotograf Teri Ričardson ima mračnu tajnu. Naime, on zahteva od svih manekenki koje dolaze kod njega, da imaju seks sa njim u zamenu za njegove usluge.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

UCENJIVAO SEKSOM: Poznati fotograf iskorišćavao manekenke

Izvor: Kurir, 28.Feb.2014

Sara Zif i Elis Šumeker su otkrile da je seks bio primarni uslov Terija Ričardsona da bi ih fotografisao..Poznati fotograf Teri Ričardson ima mračnu tajnu - naime, on zahteva od svih manekenki koje dolaze kod njega, da imaju seks sa njim u zamenu za njegove usluge...Teri je poznat po svojoj pozamašnoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.