Poznati bloger uzeo pare od svih partija kako bi pisao objektivno o njima

Izvor: Njuz.net, 03.Feb.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati bloger uzeo pare od svih partija kako bi pisao objektivno o njima

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBloger pozdravlja to što je političarima stalo do objektivnog pisanja

BEOGRAD, 3. februar 2014, (Njuz) – Branko Sretenović, poznati srpski bloger dobio je novac od svih partija u Srbiji kako bi tokom kampanje objektivno pisao o njihovim aktivnostima.
Publika koja prati njegov blog će tako imati priliku da na najbolji način dobije informacije o predizbornima aktivnostima svih partija, da uporedi njihove programe i na kraju donese pravu odluku, smatra Sretenović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net <<
- Partije u Srbiji su shvatile važnost interneta i sve pogodnosti koje on pruža pri komunikaciji sa potencijalnim glasačima. Činjenica da su sve partije odlučile da mi daju novac kako bih pisao o njima to potvrđuje. Ovaj slučaj dokazuje da je političarima stalo do objektivnog informisanja i da su spremne da plate kako bi neko pohvalio njihov rad na internetu – kaže on.
Sretenović ne krije da je imao dileme oko toga da li da prihvati novac baš od svih partija jer se sa nekima od njih ne slaže i ima prilično loše mišljenje o njihovom radu.
- Znate, ja imam svoje političke stavove i nije mi bilo lako da pristanem na kompromis i objektivno izveštavam o nekim partijama sa čijim se stavovima i delovanjem duboko ne slažem. Na kraju je ipak prevagnuo državotvorni interes i prihvatio sam novac kako bi građani dobili priliku da se objektivno informišu – tvrdi poznati bloger.
On tvrdi da nijedna partija neće biti biti ugrožena njegovim političkim stavovima već da će se u svojim tekstovima voditi profesionalnim standardima pa će zato svakoj partiji naplaćivati strogo prema objektivnosti koju pokaže u tekstu.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.