Izvor: Blic, 15.Jan.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata pevačica preminula u 46. godini, a o UZROKU SMRTI svi pričaju

Za sobom je ostavila velike hitove, a proslavila se još devedesetih godina prošlog veka kao pevačica popularne grupe.

Dolores O'Riordian (46) preminula je danas u Londonu, a o uzroku smrti se uveliko spekuliše, iako njeni predstavnici nisu želeli da otkrivaju detalje.

- Članovi porodice su očajni zbog tužnih vesti i zahtevaju privatnost u ovim teškim trenucima. Ne želimo da detaljišemo na ovu temu - glasi saopštenje za javnost.

Bila je član benda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "The Cranberries", koji su se proslavili pre dvadesetak godina, a neki od najvećih hitova benda su numere "Zombie" i "Salvation".

Grupa je nastupila u Beogradu krajem 2012. godine, a Dolores je 2014. godine bila u centru skandala jer je stjuardesi polomila stopalo - više o tome pronaći ćete OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.