Poznata lepotica na rođendanu svog prijatelja iskočila iz torte, a onda joj se dogodio OZBILJAN PEH

Izvor: Blic, 21.Feb.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata lepotica na rođendanu svog prijatelja iskočila iz torte, a onda joj se dogodio OZBILJAN PEH

Manekenku Kejt Mos (44) paparaci su krajem prošle godine snimili s nekoliko kilograma viška, a tada je izjavila kako će prestati da pije alkohol. Dodala je i kako će se “okrenuti” zdravom načinu života jer želi da postane majka.

Navodno je išla i na lečenje kako bi ona i aristokrat Nikolai fon Bismark (30) mogli da postanu roditelji, a ako je suditi prema poslednjim fotografijama, izgleda da se opet vratila starim navikama. Naime, Mos je bila zadužena za posebno iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na rođendanskom paritiju poznatog modnog fotografa Merta Alasa (47) gde se opustila i pokazala “previše”.

Manekenka je iskočila iz torte i svom prijatelju zavodljivo otpevala rođendansku pesmu “Happy birthday” u stilu Merlin Monro, ali je usput pokazala i da nosi crne gaćice. Trenutak kada je sevnulo međunožje mnogi prijatelji i bliski poznanici su prepričavali. Nakon toga dobro je opustila i popila pa su ju tako paparaci nakon partija snimili u teturajućem stanju.

- Kejt mi je doslovno iskočila iz rođendanske torte - pohvalio se fotograf.

Uz Kejt, na zabavu su stigle i brojne poznate osobe kao njena koleginca Naomi Kempbel, glumica Lindzi Lohan , te prvak u Formuli 1 Luis Hamilton.

Inače, Mos je nedavno za jedan britanski tabloid otvoreno progovorila o počecima svoje seksualne aktivnosti. Nevinost je izgubila s 14 godina na porodičnom odmoru, a na putu kući se time stalno hvalila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.