Poznata Hrvatica pohvalila naš glavni grad, a evo kakve su reakcije na društvenim mrežama (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Mar.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata Hrvatica pohvalila naš glavni grad, a evo kakve su reakcije na društvenim mrežama (FOTO)

Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika i poznata blogerka nedavno je posetila Beograd, a poruka koju je napisala dok je boravila u njemu, pokrenula je lavinu komentara.

Ela je napisala kratko, ali jasno:

"Čoveku kojem je dosadan Beograd, je dosadan život", napisala je Ela uz haštag #BeogradJeSve.

Dok su neki korisnici Fejsbuka bili iznenađeni njenim izborom i predložili druge metropole kao bolje turističke destinacije, drugi su ušli u polemiku sa mladom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Elom.

Ispod posta su se našli mnogobrojni negativni komentari jer je mnogima zasmetalo što je pohvalila baš glavni grad Srbije.

Poznati muzičar izjavom razbesneo Hrvate i uzburkao društvene mreže (FOTO, VIDEO)

Podsetimo, Ela je i ranije na svom blogu iamella.com pohvalno govorila o srpskoj prestonici, objavivši tekst pod naslovom "Deset razloga zašto bi trebalo da posetite Beograd ISTOG ČASA"!

U njemu je opisala sve specifičnosti Beograda koje su je prijatno iznenadile i u kojima je uživala.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.