Izvor: Blic, 21.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povela petoricu na večeru

Povela petoricu na večeru

Stotinak novinara iz cele bivše Jugoslavije dočekalo je Cecu Ražnatović prekjuče na aerodromu u Ljubljani na koji je sletela privatnim avionom, koji inače koristi slovenački ministar spoljnih poslova. Srpska folk zvezda satima je strpljivo davala intervjue.

- Kontrola leta i kapetan poslali su mi tople pozdrave i izvinili se zbog neprijatnosti u vezi sa događajem od prethodnog dana. Avion je leteo tri kruga iznad Ljubljane na visini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 300 metara da bi mi pokazali grad. To je bio specijalan poklon kontrole leta - ispričala nam je Ceca juče uz kaficu u svom apartmanu u hotelu 'Domina'.

Kasnije te večeri, nakon nekoliko gostovanja na slovenačkim televizijama, Ceca je krenula na dugo očekivanu večeru sa najsrećnijim obožavaocima koju je organizovala TV 'Paprika'. Od 850 prijavljenih kandidata, petorica su ušla u uži izbor, a na Ceci je bilo da odabere jednog.

- Bilo mi je žao da odbijem četvoricu pa sam ih sve povela na večeru. Bili su izuzetno fini i pristojni. Nisu me gledali kao dobru žensku već sa poštovanjem, kao ženu koja ima i karijeru i majka je... - ispričala nam je Ceca.

Slovenački rukometaši izrazili su želju da je upoznaju i požele joj dobrodošlicu budući da znaju da i ona voli sport.

Dok smo pili kafu, sobarice su na svakih par minuta navraćale po Cecin autogram. U maniru prave zvezde ljubazno se potpisivala pozdravljajući njihovu dečicu kojoj su autogrami i namenjeni. Simonida Stanković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.