Izvor: Blic, 19.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrošićemo koliko god para da treba za srpski 'Plejboj'

Potrošićemo koliko god para da treba za srpski 'Plejboj'

Novembarski broj 'Plejboja' u prodaji će se naći sredinom novembra, a novi urednik, ekipa saradnika, kao i nova politika poznatog časopisa (kvalitetni članci, fokus na srpsko društvo...), biće zvanično predstavljeni 1. novembra - potvrdio je juče Masimo Monti, direktor izdavačke kuće 'Atika medija SRB', novog izdavača srpskog 'Plejboja', povodom prekjučerašnjeg teksta u 'Blicu'.

- Pregovori sa Lazanskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko njegovog postavljenja na mesto glavnog i odgovornog urednika 'Plejboja' nisu propali zbog nesuglasica oko njegove plate. Problem je bio u tome što Lazanski radi i u 'Politici' pa bi, da je postao urednik kod nas, morao da napusti 'Politiku'. On je jednostavno procenio da mu trenutno više odgovara posao u dnevnim novinama i ja ga potpuno razumem - objasnio je Monti.

Masimo Monti navodi i da je u ovom trenutku 'Plejboj' u odličnoj situaciji, da se nikome ništa ne duguje i da, što se tiče skandala i svih ostalih stvari vezanih za period prethodnog izdavača, o tome ne zna ništa.

- Učinićemo sve što je u našoj moći da napravimo kvalitetan magazin i, verujte, potrošićemo koliko god para treba. Nije tačno da su troškovi vezani za samo jedan broj 'Plejboja' 45.000 evra. Tačno je da je 'Plejboj' skup, jer treba okupiti dobar tim saradnika, platiti najkvalitetniji papir. Koliko tačno košta jedan broj 'Plejboja', ne mogu da kažem jer je to poslovna tajna i u skladu sa pravilima licence o tome se ne priča sa novinarima - zaključio je Monti. A. Novaković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.