Potresna ispovest komičara (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Feb.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresna ispovest komičara (VIDEO)

U video obraćanju javnosti, Stiven Fraj je otkrio da se prethodnih meseci borio za život

Foto: YouTube/Screenshot/The Rubin Report

Britanski komičar, pisac i voditelj Stiven Fraj (60) objavio dvanaestominutni video u kojem je obavestio javnost da se u protekla dva meseca borio za život, jer je imao rak prostate.

"U protekla dva meseca sam bio usred neželjene i neočekivane avanture. Izvinjavam se što nisam mogao o ovome da pričam do sad, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << evo me i objasniću šta se dešavalo", započeo je on.

On je dalje otkrio da je otišao na preventivni pregled za prehladu kako bi uzeo dozu vitamina i izbegao da se razboli pred zimu, ali mu je umesto toga otkriveno da ima rak prostate. Ponuđene su mu dve opcije kako da se bori sa opakom bolešću - ili da se podrvgne radioterapiji ili da mu se ukloni cela hirurški cela prostata.

Komičar se odlučio za ovo drugo i operisao se u januaru, a u videu je istakao da je "agresivni" rak uklonjem i da je za sada sve u redu.

Glumac Stiven Fraj priznao grehe iz mladosti

"Rak je reč koja odzvanja u glavi. 'Imam rak', neprestano sam ponavljao sebi. Ne bi trebalo da dobiješ rak. Znam da je kliše, ali nikad ne misliš da će se to dogoditi tebi, rak je nešto što se događa drugim ljudima", rekao je Stiven koji se sve vreme oporavljao od operacije i zbog krhkog zdravstvenog stanja izbegavao da bude u javnosti.

"Za sada, sve je izvađeno šta treba. Da li sada postoji veća šansa da ću dobiti i druge kancere? Valjda ne. Ali, neću znati ništa zasigurno dok ne proverim ponovo sve. Sve bi trebalo da bude u redu jer nemam više prostatu, ali ako je ostalo nešto na tkivu okolo, može da se rašiti i onda ću morati na radioterapiju, i sve ide ponovo. Ali, za sada sam zdrav i srećan", istakao je Fraj.



Izvor: YouTube/samfryltd

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.