Potraga za blagom na premijeri filma Ted - izgubljeni pustolov 3D

Izvor: Blic, 26.Apr.2013, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za blagom na premijeri filma "Ted - izgubljeni pustolov 3D"

Povodom premijere 3D avanture "Ted - izgubljeni pustolov", 27. aprila u "Ušće Shopping Centru" od 12 do 14h biće organizovana "Potraga za blagom", a na projekciji filma u 14h u bioskopu Kolosej, gledaocima će se predstaviti glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, Nebojša Milovanović i Dušica Novaković.

Pomoću mape i kartica, kroz zajedničko odgonetanje i rešavanje zadataka, timovi učesnika će pokušati da otkriju šta je blago i gde se nalazi. Pobednički tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će osvojiti vredne nagrade iz filma "Ted - izgubljeni pustolov 3D".

Svi zainteresovani za učešće u potrazi mogu da pošalju poruku na Facebook stranici MCF MegaCom Filma ili da se prijave na licu mesta. Broj mesta je ograničen.

Nebojša Milovanović i Dušica Novaković, glumci koji su pozajmili glasove glavnim junacima Tedu i Sari, družiće se sa učesnicima potrage za blagom i publikom bioskopa Kolosej, na projekciji u 14:20h.

"Ted - izgubljeni pustolov 3D" je porodična komedija inspirisana avanturama Indijane Džounsa, Tintina, Lare Kroft, ali i Džeki Čena.

Ted je proslavljeni arheolog i pustolov baš kao njegov idol Maks Mordon... ali u njegovim snovima! U stvarnosti, Ted je građevinski radnik u Čikagu.

Igrom slučaja, on biva zamenjen za slavnog profesora Hamberta i uzima njegovo mesto na letu za Peru. Dok profesor Lavrof i njegova prelepa ćerka Sara, koji tamo tragaju za izgubljenim gradom Paititi, veruju da je profesor Hambert ključan za njihovu potragu, ispostaviće se da će im Tedova pomoć biti više nego neophodna...

VIDEO > Trejler filma "Ted - izgubljeni pustolov":

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potraga za blagom na premijeri filma “Ted-izgubljeni pustolov 3D” 27. aprila

Izvor: ItRešenja.com, 26.Apr.2013

Povodom premijere komične 3D avanture “Ted – izgubljeni pustolov”, 27. aprila u Food Court-u “Ušće Shopping Center-a” od 12 do 14h biće organizovana “Potraga za blagom”, a na projekciji filma u 14:15h u bioskopu Kolosej, gledaocima će se predstaviti glumci …The post Potraga za blagom...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.