Potpuno drugačija Mala Sirena: OVA lepotica dobila ulogu

Izvor: Mondo, 04.Jul.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno drugačija Mala Sirena: OVA lepotica dobila ulogu

Pogledajte koja pevačica je dobila čast da "redizajnira" lik crvenokose Arijel.

Hejli Bejli (19) je mlada pevačica koja je odabrana na kastingu da tumači lik Arijel, u predstojećem igranom rimejku Diznijevog klasika "Mala Sirena".

"Nakon duge potrage, bilo je sasvim jasno da Hejli poseduje onu retku kombinaciju duha, srca, mladosti, nevinosti, plus ima fantastičan glas za pevanje i sve ostale kvalitete potrebne da bi igrala ovu kultnu ulogu", rekao je reditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Rob Maršla u zvaničnom saopštenju.

Ovo će mladoj pevačici biti prva uloga, a proslavila se kao deo muzičkom dua Chloe X Halle, gde peva i svira zajedno sa sestrom Kloi, i to nakon što ih je na YouTube-u otkrila, ni manje ni više, nego Bijonse! Slavna pevačica je potom odmah potpisala ugovor sa sestrama za njenu produkcijsku kuću.

Hejli će se u "Maloj Sireni" pridružiti mladom glumcu Džejkobu Trembliju koji će najverovatnije dati glas ribici Flaunderu, a reperka Awkwafina morskom galebu Skatlu. S druge strane, glumica Melisa Mekarti će tumačiti lik zle morske veštice Ursule.

MALA SIRENA: "Hoćemo da Ursulu glumi transvestit!"

Rimejk će ponovo oživeti sve stare pesme iz originala koji je izašao 1989. godine, a produkcija filma se očekuje na početku 2020. godine.

View this post on Instagram

dream come true... ‍♀️ #thelittlemermaid

A post shared by chloe x halle (@chloexhalle) on Jul 3, 2019 at 1:56pm PDT

Upoznajte Hejli:

View this post on Instagram

happy 17th birthday to my beautiful sister Halle thank you for being my best friend. thank you for always being there to hold my hand. i am so lucky to be traveling through this crazy life with someone like you. you make me better, you make me laugh, x you make me proud.. have a phenomenal day, can't believe da baby growing up

A post shared by chloe x halle (@chloexhalle) on Mar 27, 2017 at 8:59am PDT

View this post on Instagram

hiii everyoneeeee

A post shared by chloe x halle (@chloexhalle) on Jun 11, 2019 at 7:01pm PDT

View this post on Instagram

happy 19th birthday halleeeeee can’t believe i get to call this angel my sister. i love you til the world ends and even then we’ll create another one. my true soulmate. i love you.

A post shared by chloe x halle (@chloexhalle) on Mar 27, 2019 at 8:38am PDT

A, ovo je njena sestra Kloi:

View this post on Instagram

A post shared by chloe x halle (@chloexhalle) on Jun 4, 2017 at 11:52am PDT

View this post on Instagram

got to be queens in milan today for @dolcegabbana ✨ thank you Domenico x Stefano. we were so honored to walk in your show

A post shared by chloe x halle (@chloexhalle) on Feb 26, 2017 at 9:29am PST

View this post on Instagram

what an honor opening the @glamourmag #womenoftheyearawards ✨✨ ...”and i’m feeling good ”

A post shared by chloe x halle (@chloexhalle) on Nov 13, 2017 at 7:36pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.