Postala gospođa Vebster?

Izvor: Mondo, 16.Okt.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postala gospođa Vebster?

Kajli Džener podgrejala glasine da se udala za Trevisa Skota!

Foto: Instagram/kyliejenner

Uprkos tome što Kajli Džener i Trevis Skot (čije je pravo ime Žak Berman Vebster) imaju dete, neprestano se spekuliše o njihovom odnosu - da li žive ili ne žive zajedno, jesu li ili nisu vereni, a sad se došlo i do toga da su možda venčani.

Strani mediji već neko vreme nagađaju da je mladi par "stao na ludi kamen", a tim glasinama je doprinela i Kajli poslednjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << objavom na Instagramu.

Dala otkaz?! (VIDEO)

Ona se fanovima pohvalila još jednim poklonom koji je dobila od Trevisa - ogromnim buketima cveća, a u opisu videa se zahvalila mužu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

just because flowers are the best kind thank u hubby

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 15. Окт 2018. у 12:57 PDT

Zbog toga što je upotrebila reč hubby (muž), brojni fanovi ubeđeni su da se Kajli udala. Sa druge strane, ima i onih koji misle da je to samo reč kojom tepa svom dečku.

Nek sprdnja počne! (VIDEO)

Ni Kajli ni Trevis se nisu oglašavali ovim povodom, ali ko zna, možda nas obraduju priznanjem za prvu godišnjicu braka, baš kao što su i trudnoću krili devet meseci...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.