“Poslušajte šerpe, gospođo Mihajlović, buka je sve veća i veća…”: Stranka slobode i pravde odgovorila ministarki

Izvor: 011vodič.com, 15.Jun.2020, 17:13

“Poslušajte šerpe, gospođo Mihajlović, buka je sve veća i veća…”: Stranka slobode i pravde odgovorila ministarki

Povodom izjave ministarke Zorane Mihajlović kako lideri opozicije ugrožavaju zdravlje građana protestom koji smo organizovali bez prisustva tih istih građana, kao i povodom laži da smo napadali penzionere, Stranka slobode i pravde (SSP) reagovala je saopštenjem
Stranka slobode i pravde, navodi se u saopštenju, “gospođi Mihajlović obećava i garantuje da će odgovarati pred zakonom za to što je potpisala po Srbiju štetan ugovor za izgradnju Beograda na vodi kojim je država >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << oštećena za više od milijardu evra, da će istraga koju je godinu dana MUP Srbije vodio protiv njenog supruga i koja je stavljena u fioku, biti iz fioke izvađena i predata tužilaštva, da će biti procesuirana ukoliko potpiše ugovor koji je lično najavila i po kome će država Srbija otkupiti od Etihada deonice Er Srbije. One iste deonice koje je Etihadu poklonio Aleksandar Vučić”.
“Poslušajte šerpe koje se čuju gospođo Mihajlović. Buka je sve veća i veća. I svakim danom sve bliža i bliža”, zaključuje se u saopštenju SSP.
The post “Poslušajte šerpe, gospođo Mihajlović, buka je sve veća i veća…”: Stranka slobode i pravde odgovorila ministarki appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.