Posledica dosađivanja u karantinu – Fotošopom pretvorio sebe u najpoznatije filmske likove

Izvor: 011vodič.com, 28.Feb.2021, 09:14

Posledica dosađivanja u karantinu – Fotošopom pretvorio sebe u najpoznatije filmske likove

Momak iz Britanije našao je zanimljiv način da se zabavi tokom tranjanja pandemije i svoj boravak u kući učini bar malo zanimljivijim.


Naime, on je spontano, dok se dosađivao, došao na ideju da putem Fotošopa ubaci sebe u neke od najpoznatijih filmskih scena. Iako je sve počelo kao vid kratkotrajne zabave, ove tansformacije postale su njegova mala opsesija koju sada prati sve više ljudi na njegovom Instagram profilu. 
Ovaj dečko, tako svaki dan glumi u nekom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << novom filmu i deluje da se jako zabavlja! Neke od najzanimljivijih radova pogledajte u nastavku..
*


*


*


*


*


*




The post Posledica dosađivanja u karantinu – Fotošopom pretvorio sebe u najpoznatije filmske likove appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.