Posle 30 godina - REŠENA MISTERIJA! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Dec.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 30 godina - REŠENA MISTERIJA! (VIDEO)

Da, znamo da fanovi filma misle da gledaju božićnu priču, ali šta kaže "20th Century Fox"? Saznajte u NOVOM TREJLERU!

Svet je pre 30 godina upoznao policajca Džona Meklejna i načisto poludeo za njim. Umorni Brus Vilis koji samo želi da provede Božić s porodicom, a onda završi na krovu Nakatomi zgrade ubijajući teroristu Hansa Grubera, ne zvuči kao praznični film, zar ne?

Ipak, "koliko je filma, toliko je tvrdnji" da je "Umri muški" božićni film - brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ankete, filmske top liste kažu isto, ali opet... teroristi i pokloni? Nekako nisu baš svi pobornici ideje da je policajac u siledžijki koji viče "Yippee ki yeah, motherfucker" pogodan za porodično gledanje.

Na tridesetogodišnjicu filma (i nagađanja da li je ili nije...) oglasio se i studio "20th Century Fox" i objavio NOVI trejler filma!

"Ovo je Džon", čuje se u trejleru, i zaista, kada vidite prve scene trejlera, čujete muziku i čujete glas, pomislićete da je u pitanju film poput ostvarenja "Sam u kući". Ipak, sve se menja kada trejler krene dalje - ka priči koju dobro znate. "On samo želi da provede Božić s porodicom, ali kada se nađe na žurci jedne kompanije, to će postati praznik koji neće zaboraviti".

Pogledajte novi trejler, koji konačno otkriva "Najbolji božićni film svih vremena"!



Izvor: YuTube/20th Century Fox

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.