Poslanici o Bregzitu, kad ono Matriks: Ušetao Kijanu Rivs

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici o Bregzitu, kad ono Matriks: Ušetao Kijanu Rivs

Dolazak američkog glumca Kijanua Rivsa danas u britanski parlament, nevezano za konfuziju oko Bregzita, razveselio je poslanike i novinare koji su se sjatili oko poznate zvezde naučno-fantastičnog serijala "Matriks".

U trenutku kada su zaposleni u britanskom parlamentu mislili da situacija ne može biti neverovatnija, sa izglasavanjem Bregzita, ostavkom premijera i cepanjem opozicionih laburista, u zgradu je ušetao Rivs. On je prema izveštajima došao da lobira za filmsku produkciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"I kao da sve nije dovoljno nadrealno... Kijanu Rivs se upravo pojavio u parlamentu... Pa, zaista, sve izgleda kao Matriks", napisao je na Tviteru urednik Skaj njuza, prenosi BBC.

Drugi novinar Skaj njuza napisao je na Tviteru da može da potvrdi da se Kijanu Rivs neće da uđe u vladu u senci, dok je još jedan korisnik Tvitera napisao je da je on doleteo u britanski parlament da spasi stvar.

The one day I'm not there #keanureeves#parliament#neohascometosaveushttps://t.co/buDPa278xF

Happened to run into #KeanuReeves today. Still surprises me that #London can feel like a small town. pic.twitter.com/JdaX8DZJpJ

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.