„Porodične veze“ uz novi broj magazina „Blic žena“

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Porodične veze“ uz novi broj magazina „Blic žena“

Novi bestseler autorke Sandre Braun “Porodične veze” u prodaji je sa “Blic ženom” od 17. oktobra, po ceni od samo 199 dinara.

Radnja romana govori o sestrama Ketrin i Meri koje su živele zajedno sve dok Meri nije pala na čari Pitera Meninga, razmaženog naslednika bogataške porodice. Ketrin se od prvog trenutka nije dopao jer joj se nabacivao.

Kao što je i pretpostavljala, Meri je ubrzo upoznala mračnu stranu svoga muža, plejboja i zlostavljača. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bez obzira na sve poteškoće koje su imali, Ketrin nije ni slutila šta joj tek predstoji i kako će njihovi životi promeniti njen.

“Blic žena” bez romana je u prodaji po redovnoj ceni od 35 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.