Porodica Obama teška milione dolara!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2010, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica Obama "teška" milione dolara!

Ako je verovati dokumentima američke poreske administracije objavljenim 17. maja, bogatstvo predsedničkog para Obama, čija je procena obavljena za 2009. godinu, kreće se od 2,3 do 7,7 miliona dolara (od 1,9 do 6,2 miliona evra).

Tim dokumentima američki građani se obaveštavaju da predsednički par raspolaže investicijama namenjenim obrazovanju njihovih dveju kćerki, državnim obveznicama i štednim računima za penziju.

Najveći deo bogatstva porodice Obama potiče >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od prihoda koje su donele dve knjige "Snovi moga oca" i "Smelost nade" koje je Barak Obama objavio pre nego što je izabran za predsednika.

Kako prenosi agencija Rojters, u istim dokumentima se navodi da je porodica Obama za 2009. godinu poreskoj upravi prijavila 5,5 miliona dolara (4,4 miliona evra) koji potiču direktno od autorskih prava.

Rojters precizira da u proceni bogatstva američkog predsedničkog para u obzir nije uzeta njihova kuća u Čikagu, kao ni pas Bo koji je procenjen na 1.600 dolara (oko 1.300 evra).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.