Izvor: Blic, 13.Okt.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularnost šteti mojoj karijeri

Popularnost šteti mojoj karijeri

Milan Kalinić stekao je veliku popularnost emisijom 'Leteći start' na ružičastoj televiziji, pa se u ulozi voditelja pojavio i na festivalu 'Sunčane skale' u Herceg Novom, a od nedavno i u kvizu 'Ruski rulet', opet na TV 'Pinku'. Malo njih, međutim, zna da je Milan, u stvari, glumac koga, na primer, možete videti u predstavama 'Knjiga o džungli' pozorišta 'Boško Buha' ili 'Buba u uhu' u JDP-u. Takođe, retko ko ga je prepoznao i u filmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 'Stršljen', gde je imao epizodnu ulogu glumeći mlađeg od dvojce švedskih inspektora koji dolaze u pomoć beogradskim kolegama.

- Od kako radim voditeljski posao, posebno u emisiji 'Leteći start' koja je veoma gledana, više me ljudi prepoznaje na ulici, ali najverovatnije zato imam mnogo manje glumačkih ponuda, što mi je mnogo žao - kaže Milan Kalinić za 'Blic'.

Jednostavno, kaže on, kada nekoga ima suviše na TV dolazi do prezasićenosti publike, a to nije dobro za glumačku karijeru, odnosno režiseri se teže opredeljuju da vam dodele neku ulogu, posebno na filmu.

- Mislim da pored sadašnjih voditeljskih angažmana neću prihvatiti više nijedan, jer bih voleo da umesto uloge voditelja u nekoj emisiji dobijem ulogu na filmu - kaže Milan i dodaje u šali 'da bi prihvatio da vodi neku novu emisiju samo ako se radi o ulozi na filmu, odnosno da glumi voditelja, što bi veoma realno odigrao'.

Z. Z. L.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.