Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popovič opušten posle poraza SAD: Australijanci nam održali lekciju

Selektor Sjedinjenih Američkih Država, Greg Popovič, nije bio previše zabrinut posle poraza njegovih izabranika u subotu, prvog posle 78 uzastopnih pobeda “jenkija”.
Kvota u MaxBetu na pobedu Novog Zelanda protiv Francuske je 22.00.
Košarkaši Australije su slavili u Melburnu u prijateljskoj utakmici sa 98:94.
Australijanci su nam održali veliku lekciju i pokazali koliko moramo da se popravimo ako želimo da se takmičimo na Mundobasketu. Ovaj poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << znači da moramo da budemo bolji. Niko ne pobeđuje večno. Ova grupa momaka zna da mora da radi naporno i da prihvati sistem. Izaćićemo na kraj sa svime što je pred nama. Moramo da budemo bolji iz dana u dan. Naučili smo nešto novo iz ovog meča – kazao je Popovič.
SAD će na Mundobasketu u Kini igrati u grupi sa Turskom, Češkom i Japanom, dok će “kengurima” rivali biti Kanada, Senegal i Litvanija.

The post Popovič opušten posle poraza SAD: Australijanci nam održali lekciju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Popovič: Očitali su nam lekciju

Izvor: B92, 24.Avg.2019

Selektor SAD Greg Popovič nije zabrinut zbog poraza svog tima od Australije u Melburnu..."Bumersi" su nadigrali SAD 98:84 i naneli Amerikancima prvi poraz posle 13 godina i 78 uzastopnih pobeda..."Nešto od ovoga je očekivano sa novom grupom koja se upoznaje i uči sistem. Nije iznenađenje. Ali Oziji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.