Ponovo u naručju milionera?

Izvor: Mondo, 18.Jan.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo u naručju milionera?

Raskinula, nije raskinula, hoće brak, neće brak - procenite sami!

  Nakon razvoda sa pevačem Mustafom Sandalom sa kojim ima dvoje dece, Emina Jahović je ušla u vezi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, ali je nedavno objavljeno da je i ta veza pukla.

Međutim, nedugo nakon toga su krenule da kruže glasine da su se ipak pomirili, a pevačica je sada na pitanje da li je opet srećna u ljubavi sa Sadetinom rekla:

"Da, ja uglavnom ne govorim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o ovim stvarima za medije, ali ću vama reći. Evo, prvi i poslednji put ću reći - srećna sam. Mnogo sam srećna", misteriozna je bila ona za "Alo".

Mediji su pisali da je razlog njihovog navodnog raskida bio taj što nakon samo nekoliko meseci zabavljanja pevačica nije mogla više da trpi pritisak dečka i insistiranje da se što pre venčaju i započnu zajednički život.

Zbog ovoga je raskinula sa milijarderom?

Jahovićeva se od turskog superstara Mustafe Sandala sa kojim ima dvoje dece, razvela pre manje od pola godine posle decenije braka.

DVE GODINE krila da se razvodi: Sad smo brat i sestra!

Podsetite se šta je Emina rekla za MONDO TV:



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.